Club-S12 International S12OC United Kingdom ClubS12 France S12Silvia Australia S12.org.ua Eastern Europe S12 of Sweden S12 Japan BBS
Please login or register.

Login with username, password and session length

Author Topic: Turn signals not working!  (Read 1557 times)

Offline 1987VG30E

Turn signals not working!
« on: 08:06:51 PM / 07-Nov-10 »
Ive, recently figured out that my turn signals arent working. Ive changed the fuse, and the lights are good, but the lights wont come on inside the car or on the outside (turn signals). can someone please help?

Facebook Share    

*signature image removed for size restriction violation*

Offline Phisherman09

Re: Turn signals not working!
« Reply #1 on: 08:36:43 PM / 07-Nov-10 »
check flasher. its easy and cheap to do.

if flasher is good check switch
-86 200sx hatch

Offline 1987VG30E

Re: Turn signals not working!
« Reply #2 on: 06:48:52 PM / 09-Nov-10 »
Where whould the flasher be located?
*signature image removed for size restriction violation*

Offline Navy_Mech2

Re: Turn signals not working!
« Reply #3 on: 03:32:34 AM / 10-Nov-10 »
I think he meant the hazard lights. If the signals work using the hazard switch then most likely its the stalk that went bad.
Quote from: EternalSwap
when I came into this thread i expected to see s12 breeding
Quote from: shoutbox
[18:00] acadianasportscars: they put like a pound and a half of various sliced meat
[18:13] Navy_Mech2: im a fan of meat
[18:32] acadianasportscars: thats what she said
[18:39] Colonel Gustard: LOL
[19:11] Navy_Mech2: knew that was coming

Not a nissan...but follow my big turbo mazda build here: http://www.mazdaspeedforums.org/forum/f498/navys-bt-build-114631/#post1543095

Offline 1987VG30E

Re: Turn signals not working!
« Reply #4 on: 06:55:04 PM / 10-Nov-10 »
They do not turn on when the hazard turn on though.
*signature image removed for size restriction violation*

Offline Phisherman09

Re: Turn signals not working!
« Reply #5 on: 07:07:12 PM / 10-Nov-10 »
^ flasher. its up under the dash, between the ecu and the steering wheel, if that makes sense, just to the left of the steering column
-86 200sx hatch

Offline 1987VG30E

Re: Turn signals not working!
« Reply #6 on: 06:10:21 PM / 11-Nov-10 »
thank you, Problem fixed
*signature image removed for size restriction violation*

Offline Ghetto_Sloth

Re: Turn signals not working!
« Reply #7 on: 03:25:35 PM / 20-Jan-17 »
1987VG30E- how did you fix your problem im having stuck with this problem and cant seem to figure it out everything works fine until my hazards are flipped on, any help will be appriciated